Skin booster

Andet

Jeg har modtaget denne skin hydrating booster fra dermalogica af billigvoks.dk

Jeg har nu prøvet den af i en periode, og tænkte jeg ville skrive hvad jeg har oplevet ved brug af denne! Først og fremmest skal man bruge den på de tørre steder i ansigtet man har, og så ville den reducere ens linjer samt skabe den naturlige fugt i huden! Hvilket jo bare lyder helt perfekt!

Jeg har oplevet at min hud ikke er så tør mere, så det er jo rigtig positivt! Den er også nem lige at have med, fordi den er lille. Det skal dog lige siges at man skal bruge monster lidt produkt! Så denne her kan holde ihvertfald et halvt år! Hvis ikke mere. Så jeg er meget tilfreds, og føler at min hud tager rigtig godt imod det! Jeg ville ihvertfald fortsætte med den i en periode endnu, og så kan jeg jo give en Update på et tidspunkt hvis i ville have det heheh! 

I kan købe den lige HER og se dermalogicas andre produkter HER 

ROOM DETAILS

Andet

Jeg har længe gået og set på de her fine plakater og rammer fra Desenio, og nu er de her endelig! De er så fine og jeg er mega tilfreds! Faktisk har jeg helt selv hængt dem op hahah! Jeg er totalt handyman når det kommer til stykket! Ihvertfald kan i få 25% rabat ved brug af koden ”mathildeboe25” og koden kan bruges fra 25-27 april, så det er bare at komme igang! De har en masse forskellige temaer derinde – blandt andet synes jeg at deres botaniske plakater er så fine, jeg elsker virkelig at de er så enkle og de ville se super ud med en guld ramme! Derudover når jeg er fotograf, kan jeg ikke lade vær med at kigge på deres foto plakater! Ihh hvor er de dog fine, man bliver helt inspireret til nogle photoshoots heheh! Jeg håber i finder noget i kan bruge derinde, for de har en masse at vælge imellem! Nu ville jeg redigere nogle billeder hahah!

I samarbejde med Desenio