MY SUNDAY

Personligt

Jeg har ikke helt fået blogget de sidste par dage, da jeg har haft travlt med billeder – og nu som ny opstartet blogger, kan der godt komme nogle perioder hvor jeg måske ikke blogger hver evig eneste dag – men i skal vide jeg prøver så godt jeg kan!

Idag blev jeg vækket af min lillesøsters veninde på 3 år… hun gik simpelthen ind på mit værelse lige pludselig – arg altså! Det var der ikke noget at gøre ved, så jeg gjorde mig klar og min morfar hentede mig og kørte mig ind til byen. Jeg skulle mødes med søde Melanie, hvor vi skulle skyde nogle billeder. Hvad det er til, er stadig hemmeligt endnu. Men det er blevet skide fedt! vi rendte rundt på christiansbog, og tog så videre hen og drak kaffe og Chai te – det var sørme lækkert! Og ikke mindst hyggeligt! Da vi skiltes, kunne jeg jo ikke lade vær med at kigge lidt på butikker, nu da vi jo var på strøget… Og som i nok har set på min instagram story (@Mathildeboephotography // Privat instagram: @Mathildeboe) shoppede jeg for lidt penge hahah! Ej, men det var nogle virkelig gode ting (Synes jeg selv hahah) Og kunne ikke leve uden… Så jeg kom rigtig glad hjem heheh! Det er simpelthen det bedste, at komme hjem og åbne og prøve det man lige har købt. Nu ville jeg smutte i putkassen, for imorgen skal jeg i skole og så videre til Helsingør, og få lavet vipper – det bliver sjovt at prøve igen! I må have det godt! Godnat!

Q&A · Photography

Foto Relateret, Personligt

IMG_5231Jeg har haft fået nogle spørgsmål, som jeg tænkte jeg ville svare på! Hvis du har andre spørgsmål, så stil dem gerne, så kan jeg måske lave et indlæg til!

Hvilket kamera bruger du?
~ jeg bruger canon 60D, samt 50 mm 1.8 og 85 mm. 1.8

Hvad bruger du til at redigere med?
~ Jeg bruger (Ligsom næsten alle andre) photoshop og Lightroom.

Hvad er det sjoveste ved at fotografere?
~ Det er nok at møde så mange inspirerende menesker, og at jeg kan få lov til at være kreativ. Jeg elsker især redigeringen, for der kan jeg i princippet lave lige det jeg ville! Der er ingen grænser overhovedet. Dog holder jeg mig mest til det simple, men jeg kunne da godt tænke mig at lave et helt crazy shoot engang heheh!

Hvordan finder du dine modeller?
~ Jeg finder dem faktisk her på nettet. Især facebook og instagram har jeg brugt meget.

Har du nogensinde tænkt på at lave et shoot med en sekundær fotograf i dit studie?
~ Jeg skyder helst alene! Det er ikke fordi jeg ikke ville give ud af min viden, men jeg har det bedst med at jeg er den eneste der ligesom skyder. Også fordi jeg godt kan lide at lave noget andre nok ikke laver. Så det bliver nok ikke en mulighed.

Kan man få lavet gruppebilleder hos dig?
~ Det kommer an på hvor mange man er heheh! Mit studie er desværre ikke så stort, så har max plads til 5 mennesker som kan stå model..

Hvor gammel var du da du for alvor fik interessen for at fotografere?
~ Uha, jeg var nok 12-13 år. Det var ihvertfald dengang instagram blev et stort hit, hvor man gik op i sit feed hahah.

Er du selvlært ellr har du taget nogle kurser?
~ Jeg er helt selvlært! Men jeg har selvfølgelig også fået nogle tips fra youtube, og spurgt andre fotografer om råd, hvis der var noget jeg ikke kunne finde ud af.

Hvis du blev en verdenskendt fotograf, hvilke ord ville du så have folk bruger om dine billeder?
~ hmm.. den er svær… Nok ”de er for vilde” eller sådan noget hahah!

Føler du at du har fundet DIN egen stil endnu?
~ Jeg føler jeg har fundet min egen stil lige nu, men det ændre sig selvfølgelig hele tiden. Og lige nu er mulighederne ikke så store. Men når jeg engang kan gå fuldtid, og får mit eget stooooreee studie, så bliver min stil nok anderledes.

Hvem er din drøm at fotografere?
~ uhh, hvis jeg måtte vælge helt frit – ville det nok være Kylie jenner. Amen hun er så flot!

HELLO AGAIN

Personligt

cover
Efter lang tids overvejelse, har jeg besluttet mig at starte denne blog op igen, da jeg har så mange spændende ting som sker lige nu – så det ville jeg komme til at skrive en del om. Derudover synes jeg det er enormt spændende at blogge, og jeg elsker at skrive – så det er jo bare perfekt! Jeg ved det har stået stille til her i næsten 1 år, men nu har jeg slettet alt, og starter på en ny fra idag af – og så må vi se hvor tit jeg kommer til at lave indlæg heheh! Jeg ville ihvertfald ihærdigt prøve på at lave et indlæg om dagen, men nu må se det hvad det bliver til, da jeg har mega monster travlt på fotograf-linjen, som jeg kalder det hahah…

Til jer som ikke kender mig eller har fulgt med før, hedder jeg Mathilde Boe, jeg er en 16 årig pige med interessen for fotografering og diverse pige ting såsom skønhed, mode mm. Det ville der også komme masser af her på bloggen, men jeg har primært tænkt mig at skrive om fotografering – selvfølgelig ikke hele tiden, men jeg kommer da til at skrive hvis jeg har et fedt shoot eller har nogle spændende planer.

Jeg håber at min blog kan blive så interessant så i gider følge med, og ellers må i jo skrive hvis der er noget der skal laves om.